DeHearty

DeHearty

Thursday, July 2, 2009

jiran jakat +teman umah +teman bilik

lalala..
Syahirantomarcello..
@ name pendek beliau..
syirai..
kami akan bersama..
ak y aku...
dan syirai y syirai..
bersama..
di KBH...
sebelum ini.
beliau jua..
bersama..
sebilik di plaza rah.
Muahaha..
selamatkah beliau..?
sepanjang berada disamping..
ak yang aku..
atau..
aku y aku dalam bahaya?
huhuhu..
marilah same2..
kita saksikan...
apa pula...
konstroversi(@kontroversi)
yang bakal...
syerot lakukan..
di KBH..
hahaha...
Ayot..Linot..lynet...
buat mase ini..
sama aras dan sama blok..
dapat diramalkan..
bahawa...
KBH bakal..
BeRgEgAR!!!

muahahahaha.....

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*Sugar adalah seorang gadis manis lagi comel. Manisnya beliau seumpama manisnya nama beliau. Memang kalau sekali pandang tak puas. Mesti nak pandang lama-lama dan berkali-kali. Kecomelannya memang tak dapat dinafika malah amat dicemburui gadis-gadis yang agak kurang comel. Para jejaka juga, sering bermimpikan belaiu agar dapat dijadikan pasangan. Namun begitu, dengan kecomelan yang ada, Sugar bukanlah gadis yang sombong. Malah beliau amat disenangi oleh semua lapisan masyarakat. Baik dari perdana menteri hinggalah ke tukang sapu sekalipun.

Sugar, walaupun beliau adalah seorang yang manis tetapi nasibnya tidaklah semanis dirinya. Ibu dan Bapa beliau telah tiada dan hilang tanpa dapat dikesan sejak Sugar kecil lagi. Beliau telah ditinggalkan didepan surau XYX dan dijumpai oleh Nek Da. Nek Da lah y memberi nama Sugar itu. ini kerana sesama Nek Da menjumpai Sugar, terdapat sebungkus gula terselit bersebelahan dengan Sugar.

Sugar telah dibesarkan oleh Nek Da dengan penuh kasih dan sayang. Apatah lagi,Nek Da tidak punya sesapa lagi dalam hidupnya. Nek Da lah yang memberi makan,menyekolahkan dan merawat Sugar hinggalah Sugar menjadi seorang gadis manis lagi berlemak krim dan digemari orang ramai. Nama Sugar sering disebut-sebut oleh segenap masyarakat disitu. Ramai yang telah meminang dengan pelbagai2 hantaran dan hadiah. Ada yang bagi lembu 33 ekor, ada yang nak bagi emas 22 tan, dan ada juga yang nak bagi rumah dengan 44 bilik.

Namun begitu, semuanya telah ditolak mentah-mentah oleh Sugar. Semua pun pelik dengan sikap Sugar itu. Seolah-olah Sugar telah menolak tuah yang datang bergolek. Nek Da pun xtahu nak cakap apa lagi. Semua orang pening dengan sikap Sugar itu. Malah ada yang menjadi kurang siuman dan di masukkan ke Tanjung Ramb. Ada juga yang tekah membunuh semua nyamuk-nyamuk ditaman. Dan ada juga yang berhijrah ke kanpung sebelah. semuanya kerana pening dengan sikap Sugar.

Apa yang terjadi? Kenapa Sugar begitu? Apa faktor-faktor yang telah berlaku?
Siapa yang bertanggungjawab dalam hal ini...

Sebenarnya....

To Be Continue....

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_**sha la la..mari kita bergumbira sama-sama..sha la la..horey bergembira...bergembira..
*KBH bakal punya pasangan gay y baru..cite ape nie?mari kita sama2 nantikan...

3 comments:

 1. muahahahahhaha..

  ak ngan zukha akn jd geng paling serasi..

  jage2 korg..

  huhuhu~

  ReplyDelete
 2. sebenarnya sugar lelaki kot....ha..ha..ha

  ReplyDelete
 3. kita x berjodoh pnjang~~ hanya layak menjadi jiran jauh~~

  ReplyDelete